Päijänteen Kiinteistöpalvelut LKV 2020

ETUSIVU
PALVELUT
HINNASTO
PAIKALLISTUNTEMUS
YHTEYSTIEDOT

PALVELUT

Kiinteistönvälitys

Meiltä saat perinteiset kiinteistönvälityspalvelut lupauksiemme ja hyvän kiinteistönvälitystavan mukaisesti. Lisäksi teemme arviot ja arviokirjat perustuen muun muassa kauppahintatilastoihin ja pitkään markkinaseurantaan.

Olemme myös palveluksessasi kun tarvitset ostotoimeksiantopalveluita. Mikäli etsit esimerkiksi tietyillä ominaisuuksilla olevaa vapaa-ajankohdetta, kannattaa olla yhteydessä ja tehdään ostotoimeksianto.Yritysvälityspalvelut

Yrittäjä, mietitkö yritystoimintasi myymistä, sukupolvenvaihdosta tai muita yritysjärjestelyjä? Päijänteen Kiinteistöpalveluiden Timo Sormusella on pitkä kokemus mikro- ja pienyrityksien talous-, henkilöstö- ja yleishallinnosta. Timo on ollut perustamassa, kehittämässä, myymässä ja saneeraamassa eri kokoisia ja toimialaisia osake- ja henkilöyhtiöitä, joten kokemus ja ammattitaito yritykaupoissa sekä yritysjärjestelyissä on vahva.

Jokaisen yrityksen tilanne on yksilöllinen ja yrittäjä usein murehtii turhaan. Yleisesti asiat ovat yksinkertaisia. Kukaan ei ole yrityskauppojen, yrityksen vaikeuksien tai muiden yrityshuolien kanssa ensimmäinen kyseisessä tilanteessa ja aina löytyy jonkinlainen ratkaisu asioihin. Yksin murehtimalla on suurempi riski päätyä vääriin valintoihin. Luotettavan ulkopuolisen tahon näkökulma voi tuoda itsellekin aivan uuden kuvan kokonaisuudesta.

Myös toimitila-asiat ja haastavat yrityskokonaisuudet ovat asioita joiden selvittämisestä ja myymisestä Timo pitää eniten!


Mikro- ja pienyritykset luokitellaan seuraavasti:

Mikroyritys: Liikevaihto enintään 700 000 euroa, taseen loppusumma enintään 350 000 euroa, henkilöstöä keskimäärin enintään 10 henkilöä.

Pienyritys: Liikevaihto enintään 12 000 0000 euroa, taseen loppusumma enintään 6 000 000 euroa, henkilöstöä enintään 50 henkilöä

Suurin osa suomalaisista yrityksistä kuuluu joko mikro- tai pienyritysluokkaan.Päijänteen Kiinteistöpalvelut LKV
Y-tunnus: 2711458-5
AVI -rekisteröity
kiinteistönvälitysliike

www.paijanteen.fi

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiinteistönvälittäjä
Timo Sormunen
timo(at)paijanteen.fi
p. 044 244 9779