Päijänteen Kiinteistöpalvelut LKV 2022

ETUSIVU
PALVELUT
HINNASTO
PAIKALLISTUNTEMUS
YHTEYSTIEDOT
ASIKKALA
KUHMOINEN
VANTAA
KERAVA
TUUSULA

PAIKALLISTUNTEMUS

Hyvä välittäjä tuntee alueensa. Alla välittäjä Timo Sormunen kertoo oman tarinansa.

Asikkala

"Juureni ovat syvällä Asikkalassa. Sormusen suku on lähtöisin Asikkalan Vähä-Äiniöstä ja olen mökkeillyt siellä koko ikäni. Asuin myös vuoden verran Backmanninkujalla (siinä vääksyn kanavan vieressä, vanhan kunnantalon mäellä). Paikallistuntemukseni on siis vahvaa ja eritoten Vähä-äiniön niemen tunnen kuin omat taskuni. Vääksyn keskusta on myös tuttua huttua, mm. yli parikymmentä vuotta Pian torikahvilan täytemunkit kuuluivat erottamattomana osana kesään."


Kuhmoinen

"Oma unelmani omasta talosta, rannasta ja maaseudun rauhasta toteutui joitakin vuosia sitten kun muutin Kuhmoisiin, siihen Kissankulman torpan lähettyville. Kuhmoisista minulle on jo kertynyt kohtalaisen vahva paikallistuntemus, vaikka Kuhmoisten alueen yhteenlaskettu teiden pituus saattaakin olla lähemmäs 1000km. Kuhmoisissa minut tapaa yleensä vapaa-ajalla kesäisin Linnasaaren, Tehinselän ja Sahanrannan maisemissa uistelemassa."

Vantaa

"Olen syntyperäinen vantaalainen ja vietin lapsuuteni Havukoskella ja mummolassa Korsossa. Ensimmäinen oma asuntoni sijaitsi myös Havukoskella, Rasinsolantiellä. Voisi siis sanoa, että Koivukylän ja Korson suuralueet ovat tulleet tutuiksi."

Kerava

"Aloitin yrittäjäurani kun opiskelin Keravalla ammattikorkekoulu Laureassa. Asustelin silloin kerrostaloasunnossa Sibeliuksentiellä. Liiketoiminta on pyörittänyt minua paljon Kultasepänkadulla ja Kalevan urheilupuiston alueella."

Tuusula

"Asuin ja pyöritin yritystoimintaa Tuusulassa useammassakin paikassa. Kun otin pyöritettäväkseni digipaino Kerasivun, asuin digipainon naapurissa Hiekkakuopantiellä Sulan teollisuusalueella ja myöhemmin muutin digipaino mukanani starttaamaan Sulan Hotellia Amerintille. Asustelin hotellin yhdessä sijainneessa asunnossa joitakin vuosia. Pyörin Tuusulassa edelleen säännöllisesti, koska en ole vielä löytänyt muualta yhtä hyvää palvikinkkua kuin mitä Tuusulan Lihansavustamosta saa ja tilaan edelleen kaikki mainosmateriaalit entiseltä Kerasivulta, joka nykyisin tunnetaan osana Mainospaja T Pesosta."Päijänteen Kiinteistöpalvelut LKV
Y-tunnus: 2711458-5
AVI -rekisteröity
kiinteistönvälitysliike

www.paijanteen.fi

Seuraa meitä Facebookissa!

Kiinteistönvälittäjä
Timo Sormunen
timo(at)paijanteen.fi
p. 044 244 9779